itiraflar

Herşey Aramızda Kalacak! AramizdaKalsin.Com

Bir Umut; Bekliyorum...
 Çocukluğumda, “Bir gün babam zengin olur bana da ciciler alır, bir bisikletim olur” diye çok bekledim ama olmadı… “Bir gün gelir de anamla doya doya gezer miyiz?” dedim o da olmadı. Anam askerden gelmemi bekleyemedi, öldü… Babam evlenmemi istemedi, kendi evlenmeye kalktı… “Bana sevdiğimi alır mı acaba?” diye çok bekledim ama olmadı. Beni sevdiğim bile beklemedi, o da ellerin oldu.
“Bir gün mutlu olur muyum…” dedim, bekledim olmadı. Sonra, bir çocuk gördüm stadyumda. Annesinin omzuna yaslanmış, gözlerinden umut, gelecek fışkırıyor… Keşke o senin yaslandığın omuz bende olsaydı çocuk... Sırtım dünyada yere gelmezdi ama çok bekledim yaslanacak bir omzum olmadı.
Bu hayatta, bu umut edilenler hiç olmaz mı, bu beklenenler hiç gelmez mi? Bu hayatta herkes mi böyle? Var mı benden başka umduğunu bulamayan çok merak ediyorum…
Yazan: mustafa9 Kategori: Hayata Dair Tarih: 08.10.2011  Onay: Sword76
Bu Gün 42 Kişi Okudu. Toplam 15 Yorum Aldı

asilayda : 09.10.2011

umudunu kaybetme karardıkca kar yağmaz denir inş. senide umutların bundan sonra gercek olur. son gülen iyigüler :)

08hopa08 : 09.10.2011

bu hayat çok garip bişe parası olan hayatını yaşar parası olmuyan istan eder belki fakat bu hayata inat ayakta durucaksın abi inadına ayakta durucaksın abi aşk konusu çok güzel bişedir ama bulana oda sen gene abi bitane bulmuşsun sonra başka ellerin olmuş biz onuda bulamadık ben aşkı armada bulduk desem belki yeridir :) allah yar ve yardımcın olsun abi

Sword76 Admindmin: 09.10.2011

dolu dolu... ülkenin her bir yanı senin gibilerle dolu :) ya ben şeye takıldım. bir bisiklet almak ya da güzel cici elbise almak çok zenginliğe bağlı bir şey değilki. sen de baba sevgisi eksikmiş m9 :) kim bilir ne yaptında adamı bezdirdin kendinden. yaşıyorsa allah uzun ömür versin kendisine :)

ava41 : 09.10.2011

ah ahh olmazmı sabırlı olmak lazım gelecek gunlerın neler getırecegını bılemeyız

mustafa9 : 10.10.2011

cevapasilayda Hitaben;
ben başındada gülemedim sonuda zor gibi ama allahtan umut kesilmez

mustafa9 : 10.10.2011

cevap08hopa08 Hitaben;
08 hopa umarım aradığın şeyi bir gün bulur doya doya yaşarsın

mustafa9 : 10.10.2011

cevapSword76 Hitaben;
nerede yaşayacak svord onuda kaybettik
işin açığı ben annemi daha çok severdim

mustafa9 : 10.10.2011

ava41 umarım gelecek sanada güzel şeyler getirir
umutla beklemekte güzel

meccane : 10.10.2011

yaslanacak bir omuz çok şey istiyorsun dostum bu zamanda yaslanacak bir omur bulmak çoookkk zor

meccane : 10.10.2011

yaslanacak bir omuz mu? çok şey istiyorsun dostum bu zamanda yaslanacak bir omuz bulmak çoookkk zor

mustafa9 : 10.10.2011

cevapmeccane Hitaben;
bulmak kolay da elde tutmak kolay değil :))))

PoLYaNNa Admindmin: 11.10.2011

kimi sencileyin bir umut beklerken, kimi bütün istediklerini elde edip uyuşturucu komasından giden insanlar abi.. neyle imtihan olduğumuz hiç birbirini tutmuyor ama herkesin bir imtihanı var..

Jar88 : 11.10.2011

mustafa abi ben bildiğimden berli senin ne paran var ne umudun. abi senin hyaat çekilmez be yauu=))

mustafa9 : 11.10.2011

cevapPoLYaNNa Hitaben;
ben artık sınıfta kalıcam poliş :)

mustafa9 : 11.10.2011

cevapJar88 Hitaben;
bir gün olacak ::))))
dayım 84 yaşında
tabi o zamana kadar ben ölmezsem

Üye Adı:

Şifre:

Sitede Şuan 1 Üye ve
37 Misafir Var
Toplam Aktif: 38

Popüler Konular
Son Yorumlar